Incasso advocaat

print

Incasso Advocaat

Incassocenter werkt zo nodig met incasso advocaten die hun vak verstaan. Incassospecialisten die weten hoe je zo snel mogelijk van A naar B komt. Door te werken met incasso advocaten kiezen wij voor kwaliteit in het incassotraject.

Een incasso advocaat kan het faillissement aanvragen van een debiteur, een dagvaardingsprocedure opstarten en een conservatoir beslag verzorgen. Onder gerechtelijke incasso [LINK] leest u de mogelijkheden op het gebied van gerechtelijk incasseren.

Specialistische kennis

De incasso advocaten en incassojuristen waarmee we werken zijn experts op het gebied van zakelijke incasso (B2B incasso) en particuliere incasso (B2C incasso). We beschikken over een grote vakinhoudelijke kennis en onze specialisten hebben ruime (proces)ervaring op incassogebied.

Of u nu ondernemer bent of particulier, u bent aan het juiste adres als het gaat om incasso. Vanzelfsprekend hebben wij onze tarieven daarop aangepast.

Vrijblijvend uw zaak voorleggen

Wilt u graag uw specifieke situatie bespreken met een incassospecialist? Dat kan. Stuur uw vraag voorzie van dossierstukken (eventueel overeenkomst, korte toelichting, kopie openstaande vorderingen) naar info@incassocenter.nl.

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG