Huurincasso

print

Maak kennis met de huurdesk van Incassocenter!

We snappen dat het erg vervelend is als de huur niet meer of of niet op tijd betaald wordt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de totale vordering met een fikse snelheid oploopt. Het te vorderen bedrag wordt met de maand hoger. U heeft er dan baat bij om in een vroeg stadium al in te grijpen. Wij kunnen u helpen om definitief korte metten te maken met dit type huurders.

Laat uw zorgen uit uw handen nemen door onze specialisten op het gebied van huur en vastgoed

Wilt u uw huurovereenkomst opzeggen? Huurders genieten in Nederland van een grote mate van bescherming. U kunt namelijk uw overeenkomst niet zomaar opzeggen. Lees hier meer over dit onderwerp.

Zo snel mogelijk uw geld binnen

Tijd is geld, dus zodra u uw huurachterstand aan ons overgedragen heeft ondernemen wij de nodige actie. Een huurder neemt dan vrijwel direct contact met ons op. Zo niet, sommeren wij uw huurder niet alleen per brief , maar ook via e-mail en de telefoon om uw betaling te regelen. Over het algemeen wordt alles snel betaald. Soms wordt er een regeling getroffen. Wij zorgen er in elk geval voor dat u van uw huurachterstand af bent.

The cure

Alhoewel veel bedrijven er gebruik van maken, is huurincasso ook voor particuliere beleggers de oplossing als het aankomt op het innen van achterstallige huurpenningen. U kunt ons zowel in het minnelijke als het juridische traject inschakelen.

Extra service

Het is erg belangrijk om de afweging te maken of u de huurovereenkomst wilt voortzetten. Mocht u het wensen verzorgen we naast het innen van de huur, ook het ontbinden van de huurovereenkomst en vorderen we zo nodig voor schade.  Het komt erg vaak voor dat huurders schade veroorzaken, waar u voor op zult draaien indien u niets doet.

We have the answers

Onze incassojuristen kennen de fijne kneepjes van het huurrecht. Essentieel voor uw liquiditeit zijn stabiele huurinkomsten en een gezonde cashflow. Op alle vragen omtrent vastgoed en verhuur hebben onze specialisten het antwoord. Of het nu om professionele verhuur of particuliere verhuurt gaat.

Voordelen van Incassocenter

  • Effectief incassotraject
  • Snel uw cashflow weer in balans
  • Verbetering betalingsmoraal huurder
  • Indien gewenst ontbinding huurovereenkomst
  • Deskundig advies gericht op rendement op uw vastgoed

Binnen no time een stabiel huurdersbestand

Onze strategie zullen we met u bepalen. Uit de praktijk blijkt dat u met onze hulp vaak al binnen 4 maanden over een stabiel huurdersbestand kunt beschikken!

Zelfs bij de rechtbank zijn wij effectief. Er zitten natuurlijk altijd gevallen tussen van aanhoudende wanbetaling. Huurincasso is bedoeld om de betalingsmoraal te verbeteren. Lukt dat niet? Dan kunt u bij de rechtbank ontruiming vorderen.

Direct contact met een huurrechtspecialist?

Benieuwd wat uw kansen zijn? Bespreek vrijblijvend uw dossier met een huurrechtspecialist. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-3108000 en via info@incassocenter.nl.

Voorwaarden

Huurincasso is een onderdeel van het product Incasso No Cure No Pay. Lees hier meer over de scherpe incasso tarieven. Op alle opdrachten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden.

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG