Over ons

print

Over Incassocenter

Incassocenter: het meest complete incassocentrum

Wist u dat er in de tijd van de Romeinen al functionarissen waren die incassowerkzaamheden verrichtten? Het incasseren van onbetaalde vorderingen is van alle tijden. Vroeger was de gerechtsdeurwaarder gewapend met een deurwaardersstaf en mocht hij geweld hanteren om te incasseren. In 1431 is in (wat toen was) Nederland de eerste gerechtsdeurwaarder benoemd.

Gelukkig gaat incasso er tegenwoordig heel anders aan toe. De schuldeiser is aan wettelijke regels gebonden en de schuldenaar heeft ook bepaalde rechten gekregen. Iedereen heeft andere belangen. De schuldeiser wil zo snel mogelijk betaald krijgen, de schuldenaar wil misschien helemaal niet betalen. De rechtbank wil snel een vonnis wijzen en een deurwaarder wil snel incasseren.

Incassocenter heeft het als missie om de meest complete incassopartner te zijn. Zij is een centrum waar belangen samenkomen.

Vanuit ons kantoor over heel de wereld

We werken niet alleen voor lokale ondernemers, maar voor opdrachtgevers uit de hele wereld, zowel zakelijk als particulier.

Kernwaarden van Incassocenter

  • Compleet & resultaatgericht
  • Betrouwbaar
  • Innovatief & creatief
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Compleet

Met compleet bedoelen we, dat we een opdrachtgever volledig ontzorgen, ongeacht de vordering en ongeacht het stadium waarin een vordering zich bevindt in het incassotraject. Denk aan het geven van heldere adviezen, het voeren van divers procedures in binnen- en buitenland, minnelijke incasso, gerechtelijke incasso en ook het leggen van beslagen. Incassocenter biedt het gehele incassoproces onder één dak aan. We zijn gericht op resultaat. Bij ons kan een opdrachtgever rekenen op een complete dienstverlening door een hoog kennisniveau en actief optreden.

Betrouwbaar

Misschien wel de belangrijkste is betrouwbaarheid. Daarmee bedoelen we dat we elke opdrachtgever volledig inzicht geven in het incassoproces en haar (vorderings)rechten. Een eerlijke inschatting over de zaak en een begrijpelijk advies is daarbij vanzelfsprekend. U hoort van ons als wij uw zaak niet zien zitten, maar u hoort ook van ons als wij juist wel een gerede succeskans zien. We geven u inzage in het proces, zijn goed bereikbaar en besteden grote zorg aan onze interne en externe communicatie. Ook deskundigheid met betrekking tot alles wat met incasso te maken heeft hoort bij een betrouwbare incassopartner.

Innovatief & creatief

De maatschappij verandert snel. Zo wijzigen normen en waarden en dus betaalgedrag, veranderen langzaamaan gebruiken in een branche, worden betaalmethoden aangepast en zelfs de wet verandert zo nu en dan. We volgen de veranderingen op de voet om zo te kunnen blijven innoveren. We passen behandelmethoden aan, richten zo nu en dan het incassoproces anders in, brengen procesmodellen up to date en trainen gesprekstechnieken. Daarbij is creativiteit onontbeerlijk. We zijn pragmatisch creatief; een praktische oplossing brengt een opdrachtgever vaak het snelst naar zijn geld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We hebben de aarde in bruikleen van onze toekomstige generaties. Daarom moeten we er zuinig mee omgaan. MVO is in onze bedrijfsvoering integraal opgenomen. Bij bedrijfsbeslissingen maken we telkens een afweging tussen verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan.  Daarbij houden we rekening met alle stakeholders (belanghebbenden), zoals opdrachtgevers, debiteuren, medewerkers, rechtbanken en ook naasten, de maatschappij in algemene zin en de natuur. Concreet valt daarbij te denken aan zuinig omgaan met energie, zoals stroom maar ook papier, het verzorgen van trainingen voor medewerkers en anderen, een goede communicatie en evaluatie van handelen.

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen luisteren we continu naar onze stakeholders. Bedrijfsprocessen worden aangepast, richtlijnen opnieuw tegen het licht gehouden en verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven dat bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen de wereld beter maken en verder brengen.

 

Klantenservice

We vinden een hoge kwaliteit van dienstverlening belangrijk. Mocht u desondanks toch niet geheel tevreden zijn, dan hebben wij een klachtenregeling.

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG