Incasso

print

Buitengerechtelijke incasso

Wij incasseren snel en daadkrachtig uw geld met respect voor uw debiteur.

Onbetaalde facturen kosten u niet alleen veel tijd en ergernis, maar ook geld. Geld dat u liever had willen gebruiken voor ander dingen, zoals investeringen.

Probeer nu incasso van Incassocenter. Wij gaan direct voor u aan de slag op basis van No Cure No pay.

 • Uw openstaande facturen sneller betaald
 • Behoud een goede relatie met uw klant
 • Uw werkt samen met een betrouwbare incassopartner

Direct actie

Nadat de vordering bij ons is ingevoerd in ons op maat gemaakte incassosysteem gaan we voor u meteen aan de slag. Onze incassospecialisten bestuderen het dossier, nemen contact op met uw debiteur en houden de voortgang in uw eigen dossier nauwkeurig bij. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging met daarop uw dossiernummer.

In meer dan 95% van de gevallen lukt het ons om een vordering zonder tussenkomst van een rechter te incasseren of het dossier te regelen.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd bellen met onze klantenservice op nummer 010 – 310 8000. We helpen u direct verder.

De status volgt u 24/7 via uw eigen Online Dossier, waarvoor u een persoonlijk inlog ontvangt in de opdrachtbevestiging.

Welke van onderstaande speerpunten vindt u het belangrijkst?

Incassocenter is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw vorderingen nog sneller, efficiënter en duurzamer te kunnen incasseren.

 1. Harde of zachte aanpak? U bepaalt!

Onze incassotrajecten zijn zo dynamisch, dat u als schuldeiser zelf kunt bepalen of een stevige of een wat zachtere aanpak wilt. Bijvoorbeeld omdat uw debiteur een goede klant is.

 1. Slagingspercentage buitengerechtelijke meer dan 95%

Waarschijnlijk is uw wanbetaler niet de meest makkelijke betaler. Door onze zorgvuldig opgebouwde kennis over uw branche en de opgedane ervaring met debiteuren en hun betaalgedrag weten we in elke zaak de meest optimale aanpak te kiezen. U profiteert daarvan, omdat een zaak veel sneller is opgelost (en zonder rechter!).

 1. Na incassering direct uw geld

Niets is belangrijker dan snel betaald worden. Na incassering ontvangt u binnen één dag uw geld en als het dossier wordt gesloten.

 1. Europadekking

Incassocenter biedt haar opdrachtgevers Europadekking als het gaat om incasseren. We incasseren in heel Nederland en zelfs in heel Europa. Veel debiteuren bevinden zich in het buitenland.

 1. Moeiteloze aansluiting gerechtelijke traject

In slechts een klein deel van de gevallen wil uw debiteur niet vrijwillig betalen. Het starten van een gerechtelijke procedure kan nodig zijn. Ons gerechtelijke incassotraject sluit naadloos aan op het buitengerechtelijke traject. Hieraan zijn kosten verbonden, de werkwijze van No Cure No Pay geldt niet in de juridische fase.

 1. Meer zekerheid en meer resultaat door Aangetekende E-mail
 2. No Cure No Pay incasso

Incasseren wij buitengerechtelijk niets, dan betaalt u ook niets!

 1. Ook voor eenmalige opdrachten

Bij Incassocenter kunt u als bedrijf of particulier terecht met meerdere vorderingen of slechts een eenmalige vordering.

 1. Transparant en overzichtelijk online dossier

De status van uw opdrachten is 24/7 online te volgen. U ziet welke bedragen er per dossier zijn geïncasseerd en heeft de beschikking over relevante dossierinformatie zoals gesprekken, e-mail verkeer, sms verkeer, inkomende en uitgaande brieven etc.

 1. Een betrouwbare incassopartner

Incassocenter

Eenvoudig indienen en direct actie

 • U meldt zich rechtsboven aan als klant met de knop “Aanmelden”.
 • U vult de gegevens van uw vordering in en die van uzelf en u verstuurt de opdracht. Eventuele documenten kunt u uploaden.
 • Wij sturen u uw persoonlijke inlog en wachtwoord en u heeft overzicht over uw zaken. Meer vorderingen uit handen geven? Dat doet u gemakkelijk in uw online dossier als u ingelogd bent
 • Alle opdrachten vóór 16.00 uur door ons ontvangen worden dezelfde dag nog in behandeling genomen.

Let op: op alle opdrachten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden. Check hier de tarieven.

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

  BEL ME TERUG