Huurovereenkomst ontbinden

print

Huurovereenkomst ontbinden

Wanneer een huurder besluit niet te betalen zitten daar uiteraard financiële gevolgen aan vast. Vaak zijn die voor u. Het jammere is dat u de huurovereenkomst als verhuurder niet van de ene op de andere dag kunt ontbinden. Uw huurder wordt namelijk beschermd. Het is dan ook noodzakelijk om het ontbinden van de huurovereenkomst via een rechter te regelen.

Dit is waar wij binnenkomen,  Incassocenter. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je snel en efficiënt kunt overgaan tot het ontbinden van huurovereenkomsten.  Binnen no time stellen wij uw debiteur in gebreke en bouwen een sterk dossier tegen hem/haar op. Hiermee zullen we de huurovereenkomst via de rechtbank ontbinden zodat u uw vastgoed weer beschikbaar kunt stellen voor huurders die wél betalen. Over het algemeen is dit binnen snel geregeld!

Direct actie ondernemen

Wij zijn van mening dat er bij betalingsachterstanden direct en consequent actie ondernomen moet worden. Als u de touwtjes zou laten vieren dan zouden de huurinkomsten maanden tot jaren uit kunnen blijven. Aangezien het niet de bedoeling dat het rendement van vastgoed negatief wordt heeft men reden genoeg om huurovereenkomsten bij huurachterstanden zo snel mogelijk te ontbinden.

Door uitgebreide ervaring van onze juristen maken verschillende beleggingsmaatschappijen, makelaars en vastgoedbeheerders veelvuldig gebruik van onze huurdesk. Voornamelijk voor het ontbinden van huurovereenkomsten. Wij kunnen u gericht adviseren en slagen er zelfs in de meest complexe zaken te met positief resultaat af te ronden.

Wij beloven u:

  • Effectieve huurincassoservice: Doordat wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw slecht lopende huurovereenkomsten af kunt. Heeft u meer kans om huurders te vinden die gewoon betalen.
  • Ervaren juristen op gebied van huurrecht: We zullen u voorzien van deskundig advies gericht op het rendement van uw vastgoed
  • Online dashboard: Wij beschikken over een online dashboard die u toegang geeft tot overzicht en controle. Ook kunt u gebruik maken van voorbeeldbrieven, overeenkomsten etc.

Wacht niet langer en laat ons uw huurovereenkomst ontbinden! Neem direct en makkelijk contact met ons op op +31-(0)10 – 302 7568

 

 

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG