Incassobureau Amsterdam

print

Incassobureau Amsterdam

Heeft u klanten die facturen te laat of niet betalen, of bent u op zoek naar een professioneel en succesvol incassobureau én bent u gevestigd in regio Amsterdam en omgeving? Incassocenter is hét bedrijf dat u kan helpen!

Als wij uw vorderingen overnemen hoeft u niet langer al uw tijd en moeite te stoppen in het eindeloos achterna bellen en mailen van deze klanten. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is en zorgen wij ervoor dat u uw geld netjes teruggestort krijgt.

U heeft waarschijnlijk vaak genoeg met uw handen in uw haar gezeten wanneer er weer iemand weigert om te betalen. Elke keer dat u ze aan de lijn heeft wimpelen ze u met een simpel smoesje af.

Wij weten hoe we dit gedrag het best aanpakken. Wij kunnen zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke stappen we moeten nemen om ons gezamenlijk doel te bereiken.

In 92% procent van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling.

  • Direct actie: Uw vordering gaat dezelfde dag als dat u die aan ons overdraagt in behandeling.
  • U heeft de controle: Wij beschikken over een online dashboard dat u toegang geeft tot overzicht en controle. Ook kunt u gebruik maken van voorbeeldbrieven, overeenkomsten etc.
  • Snelle betalingen: Wij storten betalingen zodra wij die ontvangen direct naar u door!

Draag uw vordering vandaag nog aan ons over! We sturen uw debiteur(en) vaak dezelfde dag nog een sommatie. Twijfelt u nog over het inschakelen van een incassobureau? Bel ons wij kunnen u in uw specifieke situatie adviseren!

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG