Incassobureau Den Haag

print

Incassobureau Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel en succesvol incassobureau in Den Haag? Bij Incassocenter bent u aan het juiste adres. Gevestigd in Regio Den Haag zijn wij in staat om u de beste service te bieden om uw doel te bereiken. Iemand weigert uw geld terug te betalen? Geen zorgen, wij regelen het. Wij begrijpen dat het eindeloos achterna bellen of mailen van debiteuren erg veel tijd en energie rooft. Dit laat u beter aan ons over, met resultaat!

Waarom zou u een incassobureau inschakelen?

Vaak heeft u het gevoel dat u geen poot heeft om op te staan wanneer u wederom contact opneemt met een niet-betalende klant. U weet niet meer waarmee u moet dreigen, of wat de volgende stap kan zijn. Niemand wil zich machteloos voelen, dus kunnen wij zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Door jarenlange ervaring weten wij precies welke stappen wij moeten nemen en werken wij alleen met de beste professionals die de juridische procedures kunnen dromen!

Voordelen van Incassocenter

  • Direct actie: Uw vordering gaat dezelfde dag als dat u die aan ons overdraagt in behandeling.
  • U heeft de controle: Wij beschikken over een online dashboard die u toegang geeft tot overzicht en controle. Ook kunt u gebruik maken van voorbeeldbrieven, overeenkomsten etc.
  • Snelle betalingen: Wij storten betalingen zodra wij die ontvangen direct naar u door!

92% van de gevallen leiden onze werkzaamheden tot een volledige betaling!

Draag uw vordering vandaag nog aan ons over! We sturen uw debiteur(en) vaak dezelfde dag nog een sommatie. Uit ervaring blijkt dat de debiteur na de eerste of tweede sommatie al betaalt!

Twijfelt u nog over het inschakelen van een incassobureau? Incassocenter is ook te bereiken voor gratis advies over uw incasso!

 

Contact with us
Direct Contact
Incassocenter beantwoordt graag al uw incasso vragen.
010-310 8000

    BEL ME TERUG